söndag 2 september 2012

Pyssel hela helgen!

Ja, det har det verkligen varit. Igår var jag med på Scrap-Perras pysselträff och det var så himla kul. God mat, trevliga medscrappare och bra utmaningar.
Scrap-Perra hade tre utmaningar och där vann jag faktiskt en och kom tvåa i en annan- det hade jag inte väntat mig då det fanns så många fina bidrag men såklart var det roligt.
 Kattiz från K-design (som också var på plats med sina stämplar) hade en utmaning och gissa- jag vann den också! Tjoho!!! Helt otroligt.

Här är LOn som jag kom tvåa med, det var en skissutmaning av webmosterhelene.
Kortet nedan hann jag också göra och det är mitt bidrag till veckans skiss hos just Scrap-Perra.

 
 Idag har jag haft pysselstuga för svärmor och tjejerna, så nu är jag lite trött efter att ha städat upp allt som spreds ut över hela vardagsrummet. Satte mig dock och grundade en canvas som jag ska göra imorgon kväll tänkte jag.
Önskar er en härlig vecka!

 

 

2 kommentarer:

  1. Du har verkligen varit kreativ och så fina alster sen. Tuffa detaljer på LO,n och kortet är sådan harmoni i. Du kan tro att jag har börjat efter allt tjat och tugg om Mixed Media. Efterson jag känner mig som Bambi på hal is så följde jag en video men tänkte avsluta efter eget huvud :)Jag har skickat ett mejl till dig men länken blev nog inte helt rätt. Kram Gertrud

    SvaraRadera
  2. Vilket fint kort och kul att du inspirerades av skissen. Tack för att du var med på vår pysselträff och kul att du vann.

    SvaraRadera