fredag 4 oktober 2013

Battle 3

Just nu pågår battle 4 i European Scrap Battle, sista inlämning av bidrag är i morgon. Jag hade turen att gå vidare från battle 3, tyvärr var det på walk over både i LO och mixed media-kategorierna. Trist men såklart kul att ändå vara kvar. I dag tänkte jag visa vad jag åstadkom i battle 3, reglerna var att det skulle vara färg, mycket färg och vi fick inte använda någonting som var svart eller vitt. Inget alls!!!!

Jag grunnade mycket på det och gjorde en LO som jag var ganska nöjd med ända tills jag kom på att vi skulle ju försöka att inte använda foton där det var svart och vitt med. Gissa vilka färger det var på mina kläder, jo svart med vita detaljer.

Nåja, det var bara att börja om. Nu orkade jag inte göra min egen bakgrund utan hittade papper som jag kände passade till temat.


Det ljusa som syns på LOn är egentligen beige men ser vitt ut här. Jag var ju tvungen att kladda på lite färg, både akrylfärg och lite stämplat.

LOn jag gjort till denna runda är jag väldigt nöjd med så om jag åker ut ny känns det helt okej. Temat vi ska följa är blommor, minst 3 pappersblommor och ett blommönstrat papper. Visar den när det blir tillåtet.
Ha en skön helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar